Schoonheidssalon Boskampshof

5/5

Over de schoonheidssalon

De Boskampshof biedt veel behandelmogelijkheden met verschillende producten. In de prijslijsten vind je alle mogelijke behandelingen.

Bij de Boskampshof kun je voor een behandeling terecht van maandag tot en met vrijdag en eventueel ook ’s avonds. En op zaterdag in overleg.

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 8377 0524

Ik besteed graag alle aandacht aan mijn cliënten als zij bij mij zijn. Het kan dus zijn dat ik dan de telefoon even niet op kan nemen.
Je kunt altijd een e-mail sturen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Natuurlijk kunt je bij de Boskampshof gewoon met pin betalen.

Producten waar ik mee werk

Het product waar ik in de salon graag mee werk, is Maria Galland.

Maria Galland

De producten van Maria Galland vormen een samenhangend geheel waarmee ik volgens een vast ritueel een behandeling geef die lichaam én geest tot rust brengt en verzorgt.  Er is een welkomst ritueel, gevolgd door een reiniging. Door het gebruik van boosters onder het masker ontstaat een diepe reiniging. Alle materialen worden volgens een vaste, masserende wijze aangebracht en weer verwijderd. Hiermee ontstaat voor zowel je huid als je mentale welzijn een heerlijke ontspanning. Eventueel kan ik dit, als je de behoefte voelt, tijdens de behandeling ondersteunen door het toepassen van Reiki.

maria galland producten

Cadeaubon

Verras je vriendin, buurvrouw, familie met een mooie cadeaubon van Boskampshof! Heleen heeft verschillende cadeaubonnen voor behandelingen of producten vanaf een bedrag van € 10,00.

Boskampshof

Heleen van den Hof

Boskampsbrugweg 8 7971CL Havelte

06 83 77 05 24

Heleen
Volg Boskampshof op Facebook
Facebook Pagelike Widget