Schoonheidssalon Boskampshof

5/5

“Zorg en Liefde voor uw huid”

De Boskampshof biedt veel behandelmogelijkheden met verschillende producten. In de prijslijsten vindt u alle mogelijke behandelingen.

Ook is het mogelijk te sparen voor korting op verzorgende producten!

Bij de Boskampshof kunt u voor een behandeling terecht van maandag tot en met vrijdag en eventueel ook ’s avonds. En op zaterdag in overleg.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 8377 0524

Ik besteed graag alle aandacht aan mijn cliënten als zij bij mij zijn. Het kan dus zijn dat ik dan de telefoon even niet op kan nemen.
U kunt altijd een e-mail sturen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u bij de Boskampshof gewoon met pin betalen.

Producten waar ik mee werk

Er zijn twee lijnen producten waar ik in de schoonheidssalon graag mee werk. Deze zijn van de merken Maria Galland en Klapp.
In de nagelstudio gebruik ik Magnetic.

Maria Galland

De producten van Maria Galland vormen een samenhangend geheel waarmee ik volgens een vast ritueel een behandeling geef die lichaam én geest tot rust brengt en verzorgt.  Er is een welkomst ritueel, gevolgd door een reiniging. Door het gebruik van boosters onder het masker ontstaat een diepe reiniging. Alle materialen worden volgens een vaste, masserende wijze aangebracht en weer verwijderd. Hiermee ontstaat voor zowel je huid als je mentale welzijn een heerlijke ontspanning. Eventueel kan ik dit, als je de behoefte voelt, tijdens de behandeling ondersteunen door het toepassen van Reiki.

maria galland producten

Magnetic

Een internationaal hoog aangeschreven Nederlands merk met een lijn van ruim 30 kleuren gellak; dus voor ieder seizoen en iedere gelegenheid een passende tint. Daarnaast zijn er ook verzorgende en verstevigende producten; zoals bijvoorbeeld nagelriemolie, handlotion en handscrub. Deze producten zijn samengesteld uit zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten.
Magnetic nail products600x600

Sparen

Sparen voor korting op verzorgende producten

Wanneer je de werking van de behandeling merkt, wil je dit wellicht thuis ondersteunen door het gebruik van de verzorgende producten die ik toepas. Er is een leuke spaaractie om de producten met korting te kopen: voor elke 25 euro die je besteedt aan behandelingen krijg je een stempel. Wanneer je 10 stempels hebt verzameld krijg je op de aanschaf van één van je favoriete producten 10 euro korting.

Cadeaubon

Cadeaubonnen

Verras je vriendin, buurvrouw, familie met een mooie cadeaubon van Boskampshof! Heleen heeft verschillende cadeaubonnen voor behandelingen of producten vanaf een bedrag van € 10,00.

Schoonheidssalon Boskampshof

Heleen van den Hof

Boskampsbrugweg 8 7971CL Havelte

06 83 77 05 24

Heleen
Volg Boskampshof op Facebook
Facebook Pagelike Widget